cultural-tourism

XVIII-то Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ – Велико Търново ще се проведе от 20 до 23 април 2023 г.

Заявяването  на участие се извършва от Изложителя с попълнена, подписана и изпратена в срок Заявка-договор. Изложителят няма право да преотстъпва наетата от него площ или да рекламира трети лица и чужди търговски марки без съгласието на Организатора.

Заявката-договор включва формуляр за регистрация и условия за участие, бланка за вписване в каталога на изложението, както и подробна информация за възможностите, които предоставя участието в изложението.

Подробна  информация за различните форми на участие можете да получите на телефон: 062 622148, 0887 659 829.

КРАЕН  СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ – 07.04.2023 г.

trapezitsa-fest

По време на XVIII-то издание на изложението „Културен туризъм” за първи път ще се обърне специално внимание на местното производство и винения туризъм в България, като ще бъде предоставена възможност за участие на производители на традиционни регионални храни и напитки. Целта е да се организират директни срещи между представителите на туристическия бранш и производители на качествени хранителни продукти в специализирания раздел на изложението – „Трапезица – истории за българския вкус“.

Виненият туризъм в България има огромен потенциал и се надяваме, че чрез организирането на дегустации и представяне на различните региони в страната, той ще получи заслуженото внимание.

Форумът ще се проведе в Новия корпус на ИЗ „Рафаел Михайлов“.